GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Αθήνα ανησυχεί για προβοκάτσια στο Καστελλόριζο

Ανησυχία επικρατεί στην ελληνική κυβέρνηση για το ενδεχόμενο τουρκικής προβοκάτσιας στην περιοχή του Καστελλόριζου μέσα στον Αύγουστο. ...

Ανησυχία επικρατεί στην ελληνική κυβέρνηση για το ενδεχόμενο τουρκικής προβοκάτσιας στην περιοχή του Καστελλόριζου μέσα στον Αύγουστο.
Η κυβέρνηση και η ηγεσία του στρατεύματος έχουν πληροφορίες ότι οι Τούρκοι προετοιμάζουν την αποστολή τουρκικού ερευνητικού σκάφους στη συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή και εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.
Είναι ενδεικτικό ότι σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, την Παρασκευή, ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος επιβεβαίωσε ότι το υπουργείο του είναι ενήμερο γι' αυτά τα σενάρια και τόνισε ότι έχουν γίνει προετοιμασίες ώστε η απάντηση της ελληνικής πλευράς, αναλόγως της πρόκλησης, να είναι άμεση και αποτελεσματική: «Δεν θα κάτσουμε αμέριμνοι αν η Τουρκία κάνει έρευνες στο Καστελλόριζο», ήταν το αυστηρό μήνυμα του υπουργού προς την άλλη πλευρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση