GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπλακ άουτ στο Λονδίνο - Τεράστια προβλήματα σε συγκοινωνίες και αεροδρόμια

Μεγάλες διακοπές ρεύματος σημειώνονται σε ολόκληρη τη Μεγάλη Βρετανία προκαλώντας χάος σε αεροδρόμια και σε τρένα. Επίσης επικρατεί κο...


Μεγάλες διακοπές ρεύματος σημειώνονται σε ολόκληρη τη Μεγάλη Βρετανία προκαλώντας χάος σε αεροδρόμια και σε τρένα. Επίσης επικρατεί κομφούζιο στους δρόμους καθώς οι φωτεινοί σηματοδότες δεν λειτουργούν.
Οι περιοχές που έχουν επηρεαστεί από το τεράστιο πρόβλημα ηλεκτροδότησης είναι το Λονδίνο και η νοτιοανατολική Αγγλία, με τους επιβάτες στο λονδρέζικο μετρό να παραμένουν στο σκοτάδι.
Η βρετανική εταιρεία UK Power Networks με ανάρτησή της στο twitter τονίζει ότι έχει ενημερωθεί για το πρόβλημα και θεωρεί ότι το γεγονός οφείλεται σε πτώση του Εθνικού Δικτύου που επηρεάζει τους πελάτες της.
Η διακοπή ηλεκτροδότησης επηρεάζει τα ταξίδια καθώς τα δρομολόγια των τρένων τόσο εντός όσο και εκτός Λονδίνου είτε καθυστερούν είτε ακυρώνονται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση