GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση σε χωράφι έπειτα από «σύγκρουση» με πουλιά - ΒΙΝΤΕΟ

Αναγκαστική προσγείωση σε χωράφι με καλαμπόκια πραγματοποίησε σήμερα ρωσικό αεροσκάφος, το οποίο παρουσίασε βλάβη στους κινητήρες του...

Αναγκαστική προσγείωση σε χωράφι με καλαμπόκια πραγματοποίησε σήμερα ρωσικό αεροσκάφος, το οποίο παρουσίασε βλάβη στους κινητήρες του, έπειτα από «σύγκρουση» με πουλιά.

Το Airbus 321 της Ural Airlines, με 233 επιβάτες, έπεσε πάνω σε ένα σμήνος γλάρων λίγη ώρα μετά από την απογείωσή του, με αποτέλεσμα κάποια από τα πτηνά να εισχωρήσουν και στους δύο κινητήρες του.

Οι πιλότοι αναγκάστηκαν να προσγειώσουν το αεροπλάνο σε ένα χωράφι, περίπου ένα χλμ. μακριά από τον Διεθνή Αερολιμένα Ζουκόφσκι, νοτιοανατολικά της Μόσχας.

Σύμφωνα με το Russia Today, 23 επιβάτες, μεταξύ των οποίων και πέντε παιδιά, τραυματίστηκαν ελαφρά. Το πρακτορείο μεταδίδει επίσης ότι η αναγκαστική προσγείωση έγινε χωρίς το αεροσκάφος να κατεβάσει τους τροχούς του, δηλαδή «με την κοιλιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση