GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΜΙΜΗΤΟ για τον πυροσβέστη! Ο (γιατρός) Κικίλιας πέταξε μια ρουκέτα...

Yiannis Kontos   Ο γιατρός Κικιλιας που έχει δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη ...πέταξε μια ρουκέτα για «επικοινωνιακό θόρυβο» περι αλλοδαπω...

Yiannis Kontos 
Ο γιατρός Κικιλιας που έχει δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη ...πέταξε μια ρουκέτα για «επικοινωνιακό θόρυβο» περι αλλοδαπων ανασφάλιστων» και έτρεξαν καποιες ομογενεις, που το έχουν ρίξει στις μεγάλες μπουκιες και αλλες στους μεγάλους σταυρούς να τον συγχαρούν για το μεγάλο καλό που θα κάνει στην Ελλάδα ... πιστεύοντας οι αφελεις ότι αναφέρεται μόνο στους μετανάστες η στους πρόσφυγες που μένουν στην Ελλάδα.
Ειναι τοσο ξενοφοβικες που δεν υποψιαστηκαν ότι αναφέρεται στους τουριστες (αλλοδαποί είναι και αυτοί), το κόστος περίθαλψης των οποίων ομως και πριν και από πάντα δεν επιβαρύνει τους Έλληνες φορολογούμενους.
Να εχουμε να λέμε λοιπόν από τον Κικίλια τον πατριώτη ... οπως ακριβως έκανε και με την συμφωνία των Πρεσπών...
Αυτος ο βλάκας δεν είπε την περασμένη εβδομάδα το αμίμητο μόνο και μονο για να πει κάτι··· ότι η περιθάλψει του πυροσβέστη θα είναι εντελως δωρεάν ;;; Λες και υπήρχε περίπτωση να πληρώσει τα νοσήλια από την τσέπη του ο άνθρωπος ... με οποίαδηποτε κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση