GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στην Κροατία : Έξι άνθρωποι δολοφονήθηκαν μέσα σε σπίτι

Έξι άνθρωποι δολοφονήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης μέσα σε σπίτι στο Ζάγκρεμπ, την πρωτεύουσα της Κροατίας, κι ο δράστης αναζητείται, με...

Έξι άνθρωποι δολοφονήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης μέσα σε σπίτι στο Ζάγκρεμπ, την πρωτεύουσα της Κροατίας, κι ο δράστης αναζητείται, μετέδωσε το κροατικό πρακτορείο ειδήσεων HINA, επικαλούμενο πηγή προσκείμενη στις διωκτικές αρχές.

«Έξι πτώματα βρέθηκαν από αστυνομικούς στη συνοικία Κάιζεριτσα, στο Νέο Ζάγκρεμπ», ανέφερε το HINA, επικαλούμενο την αστυνομία.

Η αστυνομία, που ειδοποιήθηκε περί τις 21:30 [22:30 ώρα Ελλάδας] από κατοίκους της γειτονιάς, στο νότιο τμήμα της κροατικής πρωτεύουσας, που ανέφεραν πως άκουσαν πυροβολισμούς, βρήκε τα θύματα μέσα σε σπίτι.

Κατά τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, όλα τα θύματα σκοτώθηκαν από σφαίρες.

Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και διεξάγει ευρείας κλίμακας επιχείρηση για να βρει τον δράστη. Δεν ήταν διαθέσιμοι εκπρόσωποι των αρχών για να δώσουν περισσότερες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση