GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα Βαρουφάκη - Καραθανασόπουλου στη Βουλή για το άσυλο

«Το ΚΚΕ έχει αποτελεσματικούς τρόπους περιφρούρησης των κινητοποιήσεων και μάλιστα με ομάδες που φορούν περιβραχιόνια, που είναι ένα ...

«Το ΚΚΕ έχει αποτελεσματικούς τρόπους περιφρούρησης των κινητοποιήσεων και μάλιστα με ομάδες που φορούν περιβραχιόνια, που είναι ένα είδος στολής». Αυτό ανέφερε σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια, κατά τη συζήτηση του διυπουργικού νομοσχεδίου, ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, απαντώντας στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ, Νίκο Καραθανασόπουλο, ο οποίος είχε εκφράσει τη διαφωνία του με την πρόταση που κατέθεσε ο κ. Βαρουφάκης για συγκρότηση ειδικής υπηρεσίας για την προστασία του ασύλου.

«Ο μόνος τρόπος να αποφευχθεί η κατάργηση του ασύλου είναι η περιφρούρησή του με τη συγκρότηση υπηρεσίας περιφρούρησης, η οποία να λογοδοτεί στις πανεπιστημιακές αρχές», σημείωσε ο κ. Βαρουφάκης.

«Μιλάτε για ένστολη εσωτερική ασφάλεια με εξοπλισμό. Η περιφρούρηση του ασύλου πρέπει να είναι έργο των φοιτητικών συλλόγων», απάντησε ο κ. Καραθανασόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση