GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επαναπροσέγγιση Νταμπίζα για Ρόντγουελ

Παρατείνεται το... σίριαλ του Τζακ Ρόντγουελ για μερικές μέρες ακόμη, αφού μπορεί ο παίκτης να είπε «όχι» στην τελευταία πρόταση, αλλ...

Παρατείνεται το... σίριαλ του Τζακ Ρόντγουελ για μερικές μέρες ακόμη, αφού μπορεί ο παίκτης να είπε «όχι» στην τελευταία πρόταση, αλλά ο Νίκος Νταμπίζας επιμένει.

Συγκεκριμένα, ο Άγγλος μεσοαμυντικός απάντησε αρνητικά στο συμβόλαιο που του προτάθηκε από τους «πράσινους», χωρίς πάντως η πόρτα να κλείσει εντελώς για την περίπτωσή του.

Έτσι, ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» επικοινώνησε ξανά με τους εκπροσώπους του παίκτη και υπάρχει ακόμη ελπίδα να αποκτηθεί.

Να τονιστεί πως ο Νταμπίζας διεμήνυσε στην πλευρά του Ρόντγουελ, ότι τελευταία προθεσμία για την οριστική του απάντηση είναι έως το Σάββατο κι έως τότε ελπίζει πως το θέμα θα έχει ολοκληρωθεί, έχοντας κάνει ήδη την προεργασία του πάνω για το εναλλακτικό πλάνο και δείχνοντας πιο «ζεστός» στην προοπτική του.

Αναφορικά με αυτό, ο Νταμπίζας έχει αποφασίσει ότι θα έρθει κάποιος μέσος στον Παναθηναϊκό. Δεν αποκλείεται, βέβαια, και η προοπτική δύο μεταγραφών, φέρνοντας επίσης κι έναν σέντερ μπακ.

Πηγή: filathlos,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση