GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάει για διπλό «χτύπημα» με Μπενζιά και Λοβέρα ο Ολυμπιακός

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η ενίσχυση στον Ολυμπιακό, λίγες ώρες πριν μάθει τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει στους ομίλους του φετινο...

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η ενίσχυση στον Ολυμπιακό, λίγες ώρες πριν μάθει τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει στους ομίλους του φετινού Champions League. 

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές από το Ροζάριο ο Μαξ Λοβέρα βρίσκεται αγκαλιά με τον Ολυμπιακό.

Το θέμα του Μαξιμιλιάνο Λοβέρα της Ροζάριο Σεντράλ προέκυψε χθες το μεσημέρι με το δημοσίευμα της "El Capital" και φούντωσε αργά το βράδυ με το tweet του δημοσιογράφου Σέζαρ Λουίς Μέλο, το οποίο έκανε αναφορά σε deal μεταξύ Ροζάριο Σεντράλ και Ολυμπιακού για το 80% των δικαιωμάτων του παίκτη, έναντι ενός ποσού που θα φτάσει τα 3,3 εκατομμύρια ευρώ.

Συνέχεια στην υπόθεση έδωσε αργά το βράδυ ο ραδιοφωνικός σταθμός "La Hora de Futbol", καθώς ο δημοσιογράφος Τόμας Ντβορέτσκι ανέφερε σε ρεπορτάζ πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από την Μπόκα Τζούνιορς που είχε ενδιαφερθεί για τον ποδοσφαιριστή, χωρίς όμως να καταθέσει επίσημη πρόταση, όπως η πειραϊκή ομάδα. Η σημερινή μέρα, σύμφωνα με τον Αργεντινό ρεπόρτερ της Ροζάριο Σεντράλ, θα είναι καθοριστική για να πάρει το αεροπλάνο για Αθήνα ο νεαρός επιθετικός.

Παράλληλα έγινε έμμεση αναφορά στην επιθυμία του ίδιου του 20χρονου άσου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, ειδικότερα μετά την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η επικείμενη απόκτηση του διεθνή με την Κ20 της Αργεντινής δεν πρέπει να συγχέεται με τη "φρέσκια" συνεργασία του Τσόρι Ντομίνγκες με την ΠΑΕ Ολυμπιακός στο τμήμα σκάουτινγκ. Είναι μια περίπτωση που παρακολουθείται το τελευταίο διάστημα και φυσικά για την τελική κίνηση, έχει ανάψει το "πράσινο φως" ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς. Εφόσον δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο Λοβέρα θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα δώσει άλλη μία λύση για τη γραμμή κρούσης στον Πορτογάλο τεχνικό.

Εν τω μεταξύ, εντός της ημέρας αναμένεται στην Αθήνα για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές-εργομετρικές εξετάσεις ο Γιασίν Μπενζιά, ο οποίος θα αποκτηθεί ως δανεικός από τη Λιλ. Από τη στιγμή που δεν υπάρξει κάποια ανατροπή, ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός θα υπογράψει το συμβόλαιό του και στη συνέχεια θα μπει στις προπονήσεις, χωρίς να έχει κάνει προετοιμασία (δεν ήταν στα πλάνα του προπονητή της γαλλικής ομάδας).

Πηγή: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση