GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον Πόρο μεταβαίνει ο Νίκος Χαρδαλιάς - Έκτακτη σύσκεψη στο νησί

Στον Πόρο μεταβαίνει ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, προκειμένου να συντονίσει τις ενέργειες αποκατάσταση...

Στον Πόρο μεταβαίνει ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, προκειμένου να συντονίσει τις ενέργειες αποκατάστασης του δικτύου ηλεκτροφωτισμού του νησιού.

Σημειώνεται ότι τα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση παρουσιάστηκαν μετά το δυστύχημα με τη συντριβή του ελικοπτέρου, χθες το μεσημέρι.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ηλεκτρικό ρεύμα έχει ήδη ένα μέρος του Πόρου (η περιοχή "Συνοικισμός"), που είχε κοπεί εξαιτίας της πρόσκρουσης του ελικοπτέρου στα ηλεκτροφόρα καλώδια και εκτιμάται ότι το πρόβλημα θα έχει αποκατασταθεί σε όλο το νησί, μέσα στη μέρα.

Στο μεταξύ, σε λίγη ώρα πρόκειται να πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη με τον δήμαρχο Πόρου και εκπροσώπους όλων των εμπλεκομένων φορέων, στο κέντρο εκπαίδευσης του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση