GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα πρόταση για Μπάρκα από τη Μονπελιέ;

"Πόρτα" έριξε η ΑΕΚ στην πρόταση των Γάλλων για την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα από τη Μονπελιέ για 4,5 εκατ. ευρώ. Έτσι η Μ...

"Πόρτα" έριξε η ΑΕΚ στην πρόταση των Γάλλων για την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα από τη Μονπελιέ για 4,5 εκατ. ευρώ. Έτσι η Μονπελιέ από την πλευρά της προχώρησε σε συμφωνία για τον Ρόμπιν Όλσεν της Ρόμα, προκειμένου να τον αποκτήσει υπό τη μορφή δανεισμού.

Όμως τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί έντονα πως η ομάδα της Γαλλίας έχει στο περίμενε τον Όλσεν, κάτι που οδηγεί στην εικασία ότι ενδέχεται να καταθέσει βελτιωμένη πρόταση προς την ΑΕΚ για τον Μπάρκα.

Οι Γάλλο θεωρούν τον 25χρονο γκολκίπερ ως ιδανικό για να αντικαταστήσει τον Μπενζαμίν Λακόμπ, ο οποίος πουλήθηκε στη Μονακό αντί 13,5 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Γάλλοι έχουν σκοπό να προτείνουν στην ΑΕΚ να κρατήσει και ένα ποσοστό μεταπώλησης 10% του παίκτη, έτσι ώστε να έχουν και οι «κιτρινόμαυροι» όφελος σε μία ενδεχόμενη μεταγραφή του στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση