GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ο γνωστός παρουσιαστής που συνελήφθη για απόπειρα κλοπής στο κέντρο της Αθήνας...

Ο Ερρίκος Πετιλόν είναι ο γνωστός παρουσιαστής που συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Βασιλ...

Ο Ερρίκος Πετιλόν είναι ο γνωστός παρουσιαστής που συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, την ώρα που προσπαθούσε μαζί με συνεργό να αποσπάσει το κινητό τηλέφωνο μίας γυναίκας μέσα από την τσάντα της.

Ο γνωστός γόης των Αθηνών – αλλά και του εξωτερικού καθώς έχει κάνει διεθνή καριέρα, έγινε αμέσως αντιληπτός και οι φωνές που έβαλε η γυναίκα κινητοποίσαν τις Αρχές, με τους αστυνομικούς να τον συλαμβάνουν αμέσως. Ο Ερρίκος Πετιλόν δεν έδειξε διάθεση να φύγει από το σημείο, επηρεασμένος ίσως από την αγωγή την οποία λαμβάνει ή ενδεχομένως να μη λαμβάνει παρά τις συμβουλές των γιατρών, ούτε και ο… συνεργός του, ο οποίος ήταν αυτός που πήγε να κλέψει (καθώς ο Πετιλόν οδηγούσε το δίκυκλο). Λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος, αλλά ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Μόλις πρόσφατα βγήκε από την ψυχιατρική κλινική, καθώς το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Άλλωστε, η πράξη του ήταν μάλλον απερίσκεπτη και εκτός λογικής, καθώς δεν θα μπορούσε να έχει προβεί σε μία τέτοια κλοπή με τόσο κόσμο γύρω του, μέρα-μεσημέρι.

Ο Ερρίκος Πετιλόν είναι ένας από τους ωραιότερους άντρες που έχουν περάσει ποτέ από το καλλιτεχνικό στερέωμα, έχει καταφέρει να στρέψει πάνω του πολλές φορές τα φώτα της δημοσιότητας. Άλλοτε θετικά και άλλοτε με αρνητικές προεκτάσεις.

Γόνος πλούσιας οικογένειας, από μικρή ηλικία έζησε μέσα στα πλούτη και την καλή ζωή. Έχει περπατήσει στις διεθνείς πασαρέλες όλων των διεθνών μετρ μόδας, έχει κοσμήσει το εξώφυλλο της Ιταλικής VOGUE κι έχει κάνει το πέρασμα του από τηλεοπτικές εκπομπές όπως και σε σήριαλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση