GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενισχύονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Εύβοια

Μάχη να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη πυρκαγιά, που βρίσκεται σε εξέλιξη από τα ξημερώματα στην περιοχή Αγριλίτσα της Εύβοιας, δίνουν ο...

Μάχη να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη πυρκαγιά, που βρίσκεται σε εξέλιξη από τα ξημερώματα στην περιοχή Αγριλίτσα της Εύβοιας, δίνουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα, συνολικά έχουν κινητοποιηθεί 227 πυροσβέστες με 75 οχήματα, επτά ομάδες πεζοπόρων τμημάτων,το Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο «ΟΛΥΜΠΟΣ», ενώ από αέρος συνδράμουν έξι αεροσκάφη, πέντε ελικόπτερα και ένα ακόμη ελικόπτερο ως συντονιστικό.

Αναλυτικά οι επίγειες δυνάμεις αποτελούνται από 139 πυροσβέστες με 67 οχήματα, επτά ομάδες πεζοπόρων με 72 πυροσβέστες & έξι οχήματα με 12 πυροσβέστες Μ.Ε.Τ.Π.Ε.. Συνδράμουν επίσης δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων του Ε.Σ., οκτώ μηχανήματα έργου καθώς και 10 υδροφόρες της Περιφέρειας και των ΟΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση