GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Φουλάρει" μεταγραφικά μετά την Κράσνονταρ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχει πραγματοποιήσει καλή πορεία μέχρι τώρα στα προκριματικά του Champions League, καθώς έχει αποκλείσει κατά σειρά της ...

Ο Ολυμπιακός έχει πραγματοποιήσει καλή πορεία μέχρι τώρα στα προκριματικά του Champions League, καθώς έχει αποκλείσει κατά σειρά της Βικτόρια Πλζεν και Μπασακσεχίρ.

Έτσι, πλέον έχει απομείνει ακόμη ένα βήμα, προκειμένου να μπει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αυτό της Κράσνονταρ κι όπως είναι λογικό άπαντες στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο έχουν το μυαλό τους εκεί.

Ωστόσο, μετά τα παιχνίδια με τους Ρώσους ο Ολυμπιακός αναμένεται να «τρέξει» όλες τις μεταγραφικές του υποθέσεις που λόγω Κράσνονταρ έχουν «παγώσει».

Πιο συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες θα προχωρήσουν σε τρεις μεταγραφές από το πάνω ράφι με τη μία θέση που θέλουν να καλύψουν να είναι εκείνη του αντί-Φορτούνη.

Ένας παίκτης που θα μπορεί να αγωνιστεί ως οκταρό-δεκάρι. Το όνομα του Μποσίλια της Μονακό είναι ψηλά στη λίστα, με τον Ζαρντίμ να σκέφτεται θετικά πιθανή αποχώρηση του από τους Μονεγάσκους για τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός αναζητάει ακόμα έναν εξτρέμ, μετά το «όχι» του Ματέο Γκαρσία, ενώ είναι αρκετά πιθανό να αποκτηθεί ακόμα ένας επιθετικός που θα πλαισιώσει τους Γκερέρο και Ελ Αραμπί.

Τέλος, ανάλογα με το αν θα αποχωρήσει με μεταγραφή κάποιος από τους υπάρχοντες μπακ (Κούτρης και Ομάρ) είναι πιθανό ο Ολυμπιακός να κινηθεί και για αμυντικό, με τον Γκασπάρ της Σπόρτινγκ να είναι ένας από αυτούς που έχουν ακουστεί.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση