GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑΤΙ οι «Υποστηρικτές» του Καραμανλή στρέφονται κατά του Πάιατ...

Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή Όπως είπαμε από την πρώτη στιγμή, ακόμα και ο πλέον αφελής, θα υποψιαζόταν, από την τοποθέτηση του...

Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή

Όπως είπαμε από την πρώτη στιγμή, ακόμα και ο πλέον αφελής, θα υποψιαζόταν, από την τοποθέτηση του Κοντολέων, ως επικεφαλής της ΕΥΠ.
Διότι αυτή η τοποθέτηση έγινε κατόπιν απαίτησης της Αμερικανικής Πρεσβείας και προσωπικά του Τζέφρι Πάιατ, ο οποίος από τη στιγμή που μετατέθηκε στην Ελλάδα, από την Ουκρανία -έπειτα από την βρώμικη δουλειά που του ανέθεσαν να κάνει εκεί οι φίλοι μας και σύμμαχοι Αμερικάνοι- λειτουργεί ως ο απόλυτος Άρχων του τόπου.
Τόσο, όταν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και επί Νέας Δημοκρατίας, καθώς όπως γνωρίζετε, όλη η κυβέρνηση πέρασε και προσκύνησε τον Αμερικανό Αγά.

Αλλά ας πάμε και πάλι στην τοποθέτηση Κοντολέων.
Ο Τζέφρι Πάιατ απαίτησε και ''πήρε'' την τοποθέτηση Κοντολέων, διότι η ΕΥΠ είναι σε θέση να παίξει πολύ βασικό ρόλο στην εξέλιξη της Δίκης του ΠΥΘΙΑ.
Θυμηθείτε, τί έκανε ο Ρουμπάτης και πώς την τελευταία στιγμή, την παραμονή της έναρξης της Δίκης του ΠΥΘΙΑ, στις 18-4-2019, διέρρευσε εσκεμμένα ένα έγγραφο, με το οποίο και προσπάθησε να επηρεάσει τους Δικαστές.

Και εδώ θα πρέπει να συνυπολογίσουμε, πως εκτός από την ΕΥΠ και άλλα δύο υπουργεία είναι αυτά θα παίξουν τον ρόλο τους.
Το ένα είναι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπου και εκεί τοποθετήθηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έπειτα από υπόδειξη και πάλι του Πάιατ.
Το άλλο, είναι το Υπουργείο Δικαιοσύνης.
Ελπίζουμε πως θα θυμάστε και όσοι δεν θυμάστε, ανατρέξτε στα πρόσφατα ρεπορτάζ, πως όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοίμαζε τη σύνθεση της κυβέρνησης, ξαφνικά, την τελευταία στιγμή, άλλαξε ο αρχικός σχεδιασμός.
Μάλιστα, όπως είπαν χαρακτηριστικά, έγιναν κάποιες καραμπόλες.
Με αποτέλεσμα ο πρώην Τομεάρχης Δικαιοσύνης και νομικός, Νίκος Παναγιωτόπουλος, που ήταν σίγουρο πως θα αναλάμβανε και το Υπουργείο, να μετατοπιστεί στο ΥΠΕΘΑ και να αναλάβει το Υπουργείο Δικαιοσύνης ο Βιοπαθολόγος, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Κώστας Τσιάρας.
Βεβαίως, με τον κύριο Τσιάρα, να ξεκαθαρίσουμε πως δεν έχουμε τίποτα, ούτε φυσικά και αφήνουμε κάποια μομφή εναντίον του.
Όμως, όπως και να το κάνουμε, δεν δένει το πράγμα, να παίρνεις τον Τσιάρα από το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης που τον προόριζες και να τον πας στο Δικαιοσύνης, ενώ ο άνθρωπος είναι γιατρός και όχι νομικός.

Δεν νομίζετε πως μαζεύονται πολλά για να μιλάμε για συμπτώσεις;
Όταν μάλιστα όλοι γνωρίζουμε, τόσο την υπακοή του Κυριάκου προς τις εντολές του ξένου παράγοντα, όσο και το γεγονός πως εδώ και χρόνια προσπαθούσε να στείλει το μήνυμα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, πως κι αυτός είναι εξίσου πρόθυμος και ίσως προθυμότερος του Τσίπρα.

Το θέμα όμως είναι και εδώ θα το πούμε, καθαρά και ξάστερα, πως σήμερα, δεν είναι οι καταστάσεις όμοιες μ΄εκείνες της περιόδου 2012-2014.
Και ο Αντωνάκης μπορεί να είχε τη δικαιολογία, θέλω, αλλά δεν μπορώ γιατί συγκυβερνώ με το ΠΑΣΟΚ και θα με ρίξουν, ο Κυριάκος όμως, δεν έχει τέτοιες δικαιολογίες.
Ή μάλλον καλύτερα, φροντίσαμε να του τις αφαιρέσουμε, δίνοντας του μία ισχυρή αυτοδυναμία.
Και τώρα πλέον, έχει να επιλέξει, αν θα υπηρετήσει το Εθνικό συμφέρον, ή τον ξένο παράγοντα.
Κρυψώνες μια φορά, δεν υπάρχουν να κρυφτεί.
Ούτε στο ΠΥΘΙΑ, ούτε στην ΕΛΣΤΑΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση