GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρίκη - Σκότωσε τη μητέρα του με σπαθί και έκρυψε το πτώμα σε κάδο σκουπιδιών

Ένας άνδρας από το Ιλινόις των ΗΠΑ, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, συνελήφθη για τον φόνο της μητέρας του. Σύμφωνα με ...

Ένας άνδρας από το Ιλινόις των ΗΠΑ, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, συνελήφθη για τον φόνο της μητέρας του. Σύμφωνα με τις Αρχές, ο 47χρονος χρησιμοποιήσε ένα σπαθί για να την σκοτώσει και στη συνέχεια έβαλε το πτώμα της σε έναν κάδο σκουπιδιών.

Ο David Krystyniak, αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία σε Α βαθμό, της 74χρονης μητέρας του Judith Krystyniak.

Ένας αστυνομικός και ένας κοινωνικός λειτουργός ανακάλυψαν το άψυχο σώμα της γυναίκας, έπειτα από έλεγχο στο σπίτι που ζούσε η 74χρονη μαζί με τον γιο της για δεκαετίες.

Ο αστυνομικός και ο λειτουργός είχαν παρατηρήσει νωρίτερα έξω από το σπίτι κάποια αντικείμενα που φάνηκαν ύποπτα. Έτσι αποφάσισαν να κάνουν έλεγχο, αλλά όταν χτύπησαν δεν απάντησε κανείς. Επέστρεψαν αργότερα και βρήκαν τον 47χρονο στο πάρκινγκ του σπιτιού.

Όταν τον ρώτησαν για την μητέρα του, εκείνος απάντησε ότι κοιμάται και τους κάλεσε στο εσωτερικό του σπιτιού. Όταν έκαναν έλεγχο στα υπνοδωμάτια δεν βγήκαν την γυναίκα. Τότε ο αστυνομικός παρατήρησε τον κάδο σκουπιδιών, ο οποίος βρισκόταν στο σαλόνι και ένα ματωμένο χέρι να κρέμεται έξω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση