GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αποστολή της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με την Τραμπζονσπόρ

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Τραμπζονσπόρ στο ΟΑΚΑ αύριο Πέμπτη (22/8, 21:00) για το πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο πλαίσιο των πλέι οφ...

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Τραμπζονσπόρ στο ΟΑΚΑ αύριο Πέμπτη (22/8, 21:00) για το πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League και ο Μιγκέλ Καρντόσο ανακοίνωσε πριν από λίγο την αποστολή.

Εκτός έμεινε χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ο Νίκλας Χουλτ. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι δεν βρίσκεται επίσης στη 18άδα, αλλά έτσι κι αλλιώς είχε κάνει ελάχιστες προπονήσεις και μπήκε στη λίστα κυρίως για τον αγώνα ρεβάνς. Επίσης, δεύτερος τερματοφύλακας αντί του Τσιντώτα επελέγη ο Αθανασιάδης.

Μέσα επίσης είναι και ο Γιακουμάκης, που δεν πήγε τελικά δανεικός στον ΟΦΗ, προφανώς λόγω της απουσίας του Κλωναρίδη, αλλά και του γεγονότος ότι ο Αλμπάνης είναι εκτός λίστας.

Αναλυτικά η αποστολή της Ένωσης:

Μπάρκας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Ζεράλδες, Μάνταλος, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Ολιβέιρα, Βέρντε, Γιακουμάκης, Λιβάγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση