GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Τρέλα" με τα παπούτσια έχει η Σελίν Ντιόν - Δεν φαντάζεστε πόσα ζευγάρια διαθέτει

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε καν είκοσι... αλλά 10.000 ζευγάρια παπούτσια έχει η Σελίν Ντιόν. Σε πρόσφατο επεισόδιο του Carpool Karaoke, ...

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε καν είκοσι... αλλά 10.000 ζευγάρια παπούτσια έχει η Σελίν Ντιόν. Σε πρόσφατο επεισόδιο του Carpool Karaoke, στο τηλεοπτικό σόου "The Late Late Show with James Corden", ο παρουσιαστής Τζέιμς Κόρντεν ρώτησε την τραγουδίστρια και στιχουργό για τη φημολογούμενη εμμονή της με τα παπούτσια και αναρωτήθηκε αν γνωρίζει από πόσα ζευγάρια αποτελείται η συλλογή της.

Σε συνέντευξή της στο WWD, η Σελίν Ντιόν παραδέχθηκε ότι έχει 10.000 ζευγάρια παπούτσια που δεν μπορεί να δώσει, επειδή συνδέεται προσωπικά με το καθένα.

"Δεν μπορώ να δώσω τίποτα, γιατί κάθε ζευγάρι που αγόρασα με έφερε εδώ που είμαι απόψε. Είναι μέρος κάθε βήματος που κάνω και αισθάνομαι συνδεδεμένη με αυτό. Μπορείτε να το αποκαλέσετε τρέλα. Κρατώ τα πάντα, αλλά απλώς συνεχίζω να αγοράζω μεγαλύτερο χώρο για να τα αποθηκεύω" δήλωσε η Σελίν Ντιόν.

Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε επίσης ότι προτού εξασφαλίσει τεράστια αποθήκη για τα παπούτσια της στο Βέγκας, εγκατέστησε μία walk-in ντουλάπα ψηφιακά εξοπλισμένη στο σπίτι της στη Φλόριντα. Τα υποδήματα είναι τακτοποιημένα με βάση το χρώμα και επιλέγονται με το πάτημα μιας σειράς κουμπιών.

Στο Λας Βέγκας αγόρασε μια μεγάλη αποθήκη για να φιλοξενήσει τη συλλογή της. Παραδέχεται ότι η αγάπη της για τη μόδα την βοήθησε να αντιμετωπίσει την απώλεια του συζύγου της, Ρενέ Ανζελίλ και ότι η συλλογή της έχει αυξηθεί από τότε.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση