GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι υποστηρίζει ο αδελφός του δράστη του διπλού φονικού στην Καβάλα - ΒΙΝΤΕΟ

"Πριν γίνει το κακό τα θύματα επιτέθηκαν στη μητέρα μας" υποστηρίζει ο αδελφός του δράστη του διπλού φονικού στην Καβάλα. &...

"Πριν γίνει το κακό τα θύματα επιτέθηκαν στη μητέρα μας" υποστηρίζει ο αδελφός του δράστη του διπλού φονικού στην Καβάλα.

"Την είχαν πιάσει από τα μαλλιά και τη μπλούζα και τη βάρεσαν. Και οι δύο. Αφού μαζί ήταν εκεί κοντά και έγινε αυτό που έγινε" τονίζει μιλώντας αποκλειστικά στον Alpha.

"Είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Βρίσκεται σε σύγχυση. Είναι δεδομένο ότι έχει μετανιώσει για την πράξη του. Θα ζητήσουμε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Δεν υπήρξε διαπληκτισμός για καμία θέση στάθμευσης. Στο παρελθόν οι δύο οικογένειες είχαν τρομακτικές διενέξεις και διαμάχες. Θεωρώ ότι το συμβάν αυτό της επίθεσης που δέχτηκε η μητέρα του, τον οδήγησε σε αυτό" δήλωσε ο δικηγόρος του δράστη, Μ. Τικόπουλος.

"Εισήλθε στην οικία ο θανών και η μητέρα του, μαζί με τη νύφη από ο,τι μου διεμήνυσαν και άρπαξαν τη μητέρα του, της επιτέθηκαν πιάνοντας την από τον λαιμό και από τα μαλλιά και εκεί πέρα είχαμε αυτή την κατάληξη την τραγική" πρόσθεσε.

"Τη Δευτέρα επειδή έχουν πολλά ακουστεί για βρασμό ψυχικής ορμής θα πάρετε τις απαντήσεις από τη μεριά της πολιτικής αγωγής, οι οποίες θα στηρίζονται στη δικογραφία" δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων, Μ. Βονικάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση