GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμερικανός πρωταθλητής γονάτισε στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ ως ένδειξη διαμαρτυρίας στον Τραμπ - ΦΩΤΟ

Γονατιστός ήταν στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου ένας Αμερικανός, διαμαρτυρόμενος για το ρατσισμό, την οπλοκατοχή, τη συμπεριφορά απέ...

Γονατιστός ήταν στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου ένας Αμερικανός, διαμαρτυρόμενος για το ρατσισμό, την οπλοκατοχή, τη συμπεριφορά απέναντι στους μετανάστες και τον ίδιο τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Πρέπει να φωνάξουμε για αλλαγή. Αυτήν την εβδομάδα τιμήθηκα εκπροσωπώντας τις ΗΠΑ στους αγώνες Pan Am, φέρνοντας πίσω ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο. Η περηφάνεια μου, ωστόσο, έχει κοπεί από διάφορα πράγματα που γίνονται στη χώρα μου, όπως ο ρατσισμός, ο έλεγχος για τα όπλα, η συμπεριφορά προς τους μετανάστες και έναν Πρόεδρο που διασπείρει το μίσος είναι στην κορυφή της μακράς λίστας», έγραψε ο ίδιος στο Twitter και συνέχισε:

«Επέλεξα να θυσιάσω τη μέρα που είχα στην κορυφή για να τραβήξω την προσοχή για θέματα που πιστεύω ότι πρέπει να ακουστούν. Ενθαρρύνω κι άλλους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν τη θέση τους για την αλλαγή».

Ο ξιφομάχος δεν ήταν ο μοναδικός αθλητής που διαμαρτυρήθηκε στους αγώνες που έλαβαν χώρα στη Λίμα του Περού, αφού και η Γκουέν Μπέρυ, που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στη δισκοβολία σήκωσε την μπουνιά της στο τέλος του ακούσματος του εθνικού ύμνου της Αμερικής.

«Κάποιος πρέπει να αντιδράσει για όλες τις αδικίες που γίνονται στην Αμερική και ο Πρόεδρος τα κάνει όλα χειρότερα», δήλωσε η πρωταθλήτρια σε αμερικανικά Μέσα.

Πηγή: ΑΝΤ1

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση