GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες πληροφορίες για το ιρανικό τάνκερ

Με νέο τηλεγράφημα, το ημιεπίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων ILNA μετέδωσε πως το δεξαμενόπλοιο Adrian Darya 1, το οποίο αφέθηκε ελεύθερ...

Με νέο τηλεγράφημα, το ημιεπίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων ILNA μετέδωσε πως το δεξαμενόπλοιο Adrian Darya 1, το οποίο αφέθηκε ελεύθερο αφού είχε συλληφθεί στο Γιβραλτάρ, είναι αυτή τη στιγμή ναυλωμένο από μια ιρανική ναυτιλιακή εταιρεία.
«Το πλοίο Grace 1, που μετονομάσθηκε σε Adrian Darya μετά τη σύλληψή του, είναι ένα κορεατικής ναυπήγησης πετρελαιοφόρο που ανήκει στη Ρωσία, η οποία το έχει ναυλώσει αυτή την περίοδο σε μια από τις ναυτιλιακές εταιρείες του Ιράν», αναφέρει το ILNA διορθώνοντας προηγούμενο τηλεγράφημά του στο οποίο ανέφερε πως το δεξαμενόπλοιο είναι ναυλωμένο από τους Φρουρούς της Επανάστασης.
«Το πλοίο Adrian Darya δεν χρειάζεται συνοδεία», δήλωσε ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού των Φρουρών της Επανάστασης, Αλιρεζάν Τανγκσιρί, στο ILNA.
Ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο προειδοποίησε χθες, Τρίτη, πως οι ΗΠΑ θα αναλάβουν κάθε δράση που θα μπορούσε να εμποδίσει το δεξαμενόπλοιο, το οποίο ταξιδεύει στη Μεσόγειο, να παραδώσει πετρέλαιο στη Συρία παραβιάζοντας τις αμερικανικές κυρώσεις. Το Ιράν έχει αρνηθεί πως το δεξαμενόπλοιο κατευθυνόταν ποτέ στη Συρία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση