GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ικανοποίηση Σαββίδη για την ισοπαλία με τον Άγιαξ - Συναντήθηκε με Φερέιρα

Ο ΠΑΟΚ κοίταξε στα μάτια τον Άγιαξ στην Τούμπα, αποσπώντας την ισοπαλία (2-2) στο πρώτο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου του ...

Ο ΠΑΟΚ κοίταξε στα μάτια τον Άγιαξ στην Τούμπα, αποσπώντας την ισοπαλία (2-2) στο πρώτο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League και συνεχίζει να τρέφει ελπίδες για πρόκριση, ενόψει της ρεβάνς του Άμστερνταμ.

Αυτό ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ και μετά το τέλος του αγώνα, συζήτησε από κοντά με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, σε «τετ α τετ» που είχαν στο «Macedonia Palace».

Οι δυο άνδρες συζήτησαν για το παιχνίδι κι από την πλευρά του «αφεντικού» της ΠΑΕ εκφράστηκε η ικανοποίηση για την εικόνα του «Δικέφαλου του Βορρά» απέναντι στον σπουδαίο αντίπαλο, καθώς και η πίστη ότι μπορεί να τα καταφέρει στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας (13/08, 21:30) και να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση