GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντετοκούνμπο: Έχουμε ομάδα που μπορεί να παίξει φανταστικό μπάσκετ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε στο αφιέρωμα της FIBA, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, για την Εθνική Ελλάδος και μίλησε για την...

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε στο αφιέρωμα της FIBA, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, για την Εθνική Ελλάδος και μίλησε για την φιλοδοξία του με την «επίσημη αγαπημένη».

Ο «Greek Freak» και MVP του ΝΒΑ σχολίασε χαρακτηριστικά πως: «Έχουμε μια ομάδα που μπορεί να παίξει φανταστικό μπάσκετ. Μού αρέσει να παίζω μπάσκετ. Μού αρέσει να εκπροσωπώ την χώρα μου. Ελπίζω πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Νικ Καλάθη, ο οποίος υποστήριξε: «Έχουμε τον καλύτερο παίκτη στο κόσμο κι είμαστε πολλοί παίκτες τριγύρω του, που μπορούν να σκοράρουν. Είμαι σίγουρος πως μπορούμε να φτάσουμε μακριά και στο σημείο που θα έχουμε μια ευκαιρία για μετάλλιο».

Το βίντεο αρχίζει με το καλάθι του Παπανικολάου στην Γεωργία, συνεχίζει με το τρίποντο του Αθηναίου στην Μεγάλη Βρετανία κι ακολουθεί κάρφωμα του Θανάση με το Ισραήλ.

«Είναι μοναδικός. Είναι τόσο δυνατός, μακρύς και αθλητικός και μπορεί να αλλάξει το ματς με πολλούς τρόπους», τόνισε ο Τόμας Σατοράνσκι της Τσεχίας, για να συμπληρώσει ο Τζο Χάρις των ΗΠΑ: «Το βλέπεις ότι θέλει να γίνει σπουδαίος. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο άθλημα αυτή τη στιγμή».

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση