GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όπου «φύγει-φύγει»: Το αδιαχώρητο στα λιμάνια

Σε εξέλιξη βρίσκεται το νέο κύμα εξόδου των Αθηναίων για τις καλοκαιρινές διακοπές. Στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρ...

Σε εξέλιξη βρίσκεται το νέο κύμα εξόδου των Αθηναίων για τις καλοκαιρινές διακοπές. Στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, απ’ όπου αναχωρούν χιλιάδες ταξιδιώτες, οι αρμόδιες αρχές βρίσκονται επί ποδός.

Από τον Πειραιά, έχουν προγραμματιστεί να αναχωρήσουν σήμερα 28 πλοία, από τη Ραφήνα 14 πλοία, από το Λαύριο έξι, ενώ προς τα νησιά του Αργοσαρωνικού έχουν προγραμματιστεί 44 δρομολόγια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμενικού, χθες, Παρασκευή, αναχώρησαν από τον Πειραιά 28 πλοία ενώ ταξίδεψαν 33.837 άτομα και 6.078 αυτοκίνητα. Από τη Ραφήνα πραγματοποιήθηκαν 16 δρομολόγια με 9.732 επιβάτες και 2.096 αυτοκίνητα, ενώ από το Λαύριο αναχώρησαν 1.764 άτομα και 482 οχήματα. Επιπλέον, αναχώρησαν για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, 9.876 άτομα και 1.103 αυτοκίνητα.

Η έξοδος των εκδρομέων αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες, όπως εκτιμούν από το Λιμενικό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση