GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθερος ο δικηγόρος που μετέφερε κρέας… με χασίς σε πελάτη του στις φυλακές

Ενώπιον των ανακριτικών αρχών Λασιθίου εμφανίστηκε σήμερα ο 54χρονος δικηγόρος από το Ηράκλειο, ο οποίος κατηγορείται ότι μετέφερε πο...

Ενώπιον των ανακριτικών αρχών Λασιθίου εμφανίστηκε σήμερα ο 54χρονος δικηγόρος από το Ηράκλειο, ο οποίος κατηγορείται ότι μετέφερε ποσότητα κάνναβης στις φυλακές Νεαπόλεως μέσα σε τσάντα με κρέας.

Μετά την απολογία του ο νομικός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικό όρο την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ενώ ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν και οι άλλοι δύο αλλοδαποί συγκατηγορούμενοί του.

Ο νομικός, ενώπιον του Ανακριτή ισχυρίστηκε ότι στην ουσία χρησιμοποιήθηκε από τους συγγενείς του πελάτη του και τρόφιμου των φυλακών, οι οποίοι υπέθεσαν ότι ο δικηγόρος δεν θα ελέγχονταν λόγω της ιδιότητάς του.

Από την πλευρά του ο συνήγορος του 54χρονου Διονύσιος Βέρρας απέδωσε το γεγονός στην απειρία του συναδέλφου του, καθώς μέχρι πρότινος δεν ασχολείτο με την ποινική δικονομία.

Πηγή: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση