GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάλευε με την κατάθλιψη η εγγονή του Κένεντι - Η ανακοίνωση της οικογένειας για τον θάνατό της

Για τη “μάχη” που έδινε με την κατάθλιψη είχε μιλήσει στο παρελθόν η Σίρσε Κένεντι Χιλ, εγγονή του Ρόμπερτ Φιτζέραλντ Κένεντι και της...

Για τη “μάχη” που έδινε με την κατάθλιψη είχε μιλήσει στο παρελθόν η Σίρσε Κένεντι Χιλ, εγγονή του Ρόμπερτ Φιτζέραλντ Κένεντι και της Έθελ Κένεντι, η οποία πέθανε την Πέμπτη, πιθανόν από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών.

Η 22χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα σε κτιριακό συγκρότημα, το οποίο ανήκει στην οικογένεια, στο Χαϊάνις Πορτ της Μασαχουσέτης, όπως ανέφερε η εφημερίδα The New York Times στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Η ίδια, είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι ως παιδί υπέφερε από "περιόδους βαθιάς θλίψης που ένιωσα σαν μία βαριά πέτρα στο στήθος μου". Όπως είχε αναφέρει, η κατάθλιψή ξεκίνησε στα μέσα της σχολικής χρονιάς “και θα είναι μαζί μου για το υπόλοιπο της ζωής μου".

Είχε αποκαλύψει, επίσης, πως όταν φοιτούσε στο Ντέερφιλντ, είχε δεχτεί σεξουαλική επίθεση από έναν φίλο της και είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει.

Μιλώντας για τα μαθητικά της χρόνια, είχε γράψει: "Το Ντέερφιλντ είναι ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα στη χώρα, όμως κανείς δεν φαίνεται να ξέρει πώς να μιλήσει για ψυχικές ασθένειες. Οι άνθρωποι μιλούν ελεύθερα για τον καρκίνο, γιατί είναι τόσο δύσκολο να συζητήσουμε για τα αποτελέσματα της κατάθλιψης, των διπολικών διαταραχών, του άγχους ή της σχιζοφρένειας;".

Η Σίρσε φοιτούσε στο Κολέγιο της Βοστόνης, όπου ήταν επικεφαλής της επικοινωνίας και αντιπρόεδρος των Δημοκρατικών Ακαδημίας. Ήταν παθιασμένη με τα ανθρώπινα δικαιώματα και εργάστηκε με αυτόχθονες κοινότητες για την οικοδόμηση σχολείων στο Μεξικό.

Μετά τον θάνατό της, η οικογένεια Κένεντι εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως “οι καρδιές μας έσπασαν εξαιτίας της απώλειας της αγαπημένης μας Σίρσε. Η ζωή της ήταν γεμάτη ελπίδα, υποσχέσεις και αγάπη”. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η γιαγιά της σχολίασε πως “ο κόσμος είναι λιγότερο όμορφος σήμερα”.

Αναφορές ότι πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Όπως ανέφεραν οι NYT, ασθενοφόρο κλήθηκε στο κτιριακό συγκρότημα στο Χαϊάνις Πορτ το απόγευμα της Πέμπτης και η 22χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Κέιπ Κοντ του Χαϊάνις, όπου όμως οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Η Boston 25 News, επικαλούμενη αστυνομική πηγή ανέφερε ότι η Σίρσε πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. "Νωρίτερα σήμερα το απόγευμα η αστυνομία μετέβη σε μια κατοικία στο Χαϊάνις Πορτ για έναν αναφερόμενο θάνατο", ανέφερε σε δήλωσή του ο Tara Miltimore, Βοηθός Περιφερειακός Εισαγγελέας του Cape και Islands.

"Το ζήτημα παραμένει υπό έρευνα από τους αστυνομικούς”, πρόσθεσε.

Η Έθελ Κένεντι έχει βιώσει μια σειρά τραγωδίες, ιδίως τη δολοφονία του συζύγου της και τους πρόωρους θανάτους των δύο από τα ένδεκα παιδιά τους.

Πηγή: New York Times, The Sun

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση