GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον φόνο της Ρωσίδας blogger - Ομολόγησε πρώην σύντροφός της: "Προσέβαλε τα προσόντα μου"- BINTEO

Σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για τη δολοφονίας της Ρωσίδας blogger, Ekaterina Karaglanova, η οποία βρέθηκε με κομμένο λ...

Σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για τη δολοφονίας της Ρωσίδας blogger, Ekaterina Karaglanova, η οποία βρέθηκε με κομμένο λαιμό μέσα σε μια βαλίτσα στο ίδιο της το σπίτι.

Ο 24χρονος πρώην σύντροφός της ομολόγησε το φρικιαστικό έγκλημα.

Το Fox News αναφέρει ότι οι ρωσικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Maxim Gareyev, να λέει ότι μαχαίρωσε την Ekaterina τουλάχιστον πέντε φορές στον λαιμό και το στήθος.

Υποστηρίζει ότι μετάνιωσε που την δολοφόνησε και θα συνεργαστεί πλήρως με τις αρχές. Δεν είναι ξεκάθαρο αν βρίσκεται δικηγόρος στο δωμάτιο την ώρα της ομολογίας.

“Με προσέβαλε πολλές φορές, υποτιμούσε τη σεξουαλική μου ταυτότητα. Δεν μπορούσα να το αντέξω. Την μαχαίρωσα τουλάχιστον πέντε φορές με ένα μαχαίρι στον λαιμό και το στήθος. Το μετανιώνω. Θα συνεργαστώ πλήρως στην έρευνα".

Ο Maxim ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος και είπε ότι ντρέπεται για τον εαυτό του.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο crimearussia, ο δολοφόνος είπε στο δικαστήριο "Έχω ανώτατη μόρφωση. Σπούδασα στο Λονδίνο και ο μισθός μου αγγίζει τις 500.000 και τώρα κάθομαι εδώ" είπε τονίζοντας ότι έκανε τον φόνο πάνω στη στιγμή και ότι δεν το είχε προσχεδιάσει.

Ανέφερε ότι η κοπέλα "ήταν ιερόδουλη", και ότι είχαν συναντηθεί αρκετές φορές, σύμφωνα με τον ίδιο χρέωνε 10 χιλιάδες ρούβλια για τις "υπηρεσίες" της.

“Αν κοιτάξετε στα σχόλια στο instagram της, θα δείτε τι γράφουν πρώην πελάτες της. Είχε πάει με πάνω από 1000 άνδρες" συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση