GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Καυτή» η Ντόρτμουντ στην πρεμιέρα της Bundesliga - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ντόρτμουντ χρειάστηκε μόλις εννέα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο για να «καθαρίσει» εύκολα την Άουγκσμπουργκ με 5-1 εντός έδρας στην πρ...

Η Ντόρτμουντ χρειάστηκε μόλις εννέα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο για να «καθαρίσει» εύκολα την Άουγκσμπουργκ με 5-1 εντός έδρας στην πρεμιέρα της Bundesliga. Η αναμέτρηση με το «Signal Induna Park», δεν άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους, καθώς η Άουγκσμπουργκ προηγήθηκε μόλις στο 1ο λεπτό με τον Νιεντερλέχνερ, ωστόσο ο... συνήθης ύποπτος, Πάκο Αλκάθερ απάντησε άμεσα (3') για το 1-1.

Παρά τις πολλές ευκαιρίες που είχε η Ντόρτμουντ μετά την ισοφάριση δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι του Λουσιέν Φαβρ χρειάστηκαν μόλις εννέα λεπτά (51'-60') για να «καθαρίσουν» την υπόθεση νίκη. Οι Σάντσο, Ρόις και ξανά ο Αλκάθερ εκμεταλλεύτηκαν λάθη στην άμυνα των φιλοξενούμενων και “έγραψαν” το 4-1. Ο Γιούλιαν Μπραντ έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα για την Ντόρτμουντ καθώς, στο 82ο λεπτό μετά από σέντρα του Βίτσελ πέτυχε το τελικό 5-1.

Η νεοφώτιστη Πάντερμπορν δυσκόλεψε αρκετά την Λεβερκούζεν στην “Μπάι Αρένα”. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με τους Μπέιλι (10') και Χάβερτζ (19') ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν ισάριθμες φορές με τους Μίτσελ (15') και Μαμπά (25') με το 2-2 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Η... λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 69ο λεπτό αφού μετά από εξαιρετική προσπάθεια και παράλληλη σέντρα του Βεντέλ, ο Φολάντ από κοντά “νίκησε” τον Χουθ για το τελικό 3-2.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Φράιμπουργκ - Μάιντζ 3-0

(Χόλερ 81', Σμιντ 83', Βάλντσμιντ 87')

Βέρντερ Βρέμης - Φορτούνα Ντίσελντορφ 1-3

(Έγκεστεϊν 47' - Χένινγκς 36', Καραμάν 52', Αϊχάν 64')

Βόλφσμπουργκ - Κολωνία 2-1

(Άρνολντ 16', Βέγκχορστ 60'-90+1΄ Τερόντε)

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση