GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χεζμπολάχ: Καταστράφηκαν δύο ισραηλινά drone μετά την επίθεση που δεχτήκαμε

Ένα ισραηλινό drone κατέπεσε σήμερα τα ξημερώματα στα νότια προάστια της Βηρυτού, περιοχή που αποτελεί προπύργιο της σιιτικής ένοπλης...

Ένα ισραηλινό drone κατέπεσε σήμερα τα ξημερώματα στα νότια προάστια της Βηρυτού, περιοχή που αποτελεί προπύργιο της σιιτικής ένοπλης οργάνωσης του Λιβάνου Χεζμπολάχ, ενώ ένα δεύτερο μη επανδρωμένο αεροσκάφος εξερράγη κοντά στο έδαφος, δήλωσε ένας αξιωματούχος της Χεζμπολάχ στο πρακτορείο Reuters και στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Δύο drones, το πρώτο κατέπεσε και εξουδετερώθηκε, το δεύτερο εξερράγη», είπε με λακωνική του δήλωση ο αξιωματούχος της Χεζμπολάχ, μιλώντας υπό τον όρο να μην κατονομαστεί.

Ο ισραηλινός στρατός δεν σχολίασε τη δήλωση του αξιωματούχου.

Το δεύτερο drone προκάλεσε ζημιές όταν συνετρίβη λίγο πριν την αυγή κοντά στο κέντρο μέσων ενημέρωσης της Χεζμπολάχ στο προάστιο Ντάχιε της λιβανέζικης πρωτεύουσας, τόνισε ο αξιωματούχος.

Το περιστατικό συνέβη λίγες ώρες μετά αφότου την επιδρομή ισραηλινών αεροσκαφών που έπληξε θέσεις των δυνάμεων της Αλ Κουντς των Φρουρών της Επανάστασης (επίλεκτο σώμα του ιρανικού στρατού) και σιιτικών παραστρατιωτικών οργανώσεων κοντά στην πρωτεύουσα της Συρίας, Δαμασκό.

Κάτοικοι της Ντάχιε ανέφεραν ότι άκουσαν μια έκρηξη και ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι ο στρατός απέκλεισε τους δρόμους μιας συνοικίας όπου ξέσπασε πυρκαγιά. Καμία άλλη πληροφορία δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση