GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελία: ''Βόμβα'' τα ξερά κλαδιά στην Κερατέα

Τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς από τα ξερά κλαδιά που βρίσκονται στην άκρη του δρόμου σε περιοχή της Κερατέας επισημαίνουν κάτοικοι της ...

Τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς από τα ξερά κλαδιά που βρίσκονται στην άκρη του δρόμου σε περιοχή της Κερατέας επισημαίνουν κάτοικοι της περιοχής.
Όπως καταγγέλλουν, στην περιοχή ''Διόνυσος'' της Κερατέας, κομμένα κλαδιά βρίσκονται στην άκρη του δρόμου για περίπου ένα μήνα καθώς δεν έχουν μαζευτεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες και αποτελούν εύκολο προσάναμμα στην περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς σε έναν δρόμο, ο οποίος δεν έχει κάποια διέξοδο για τους κατοίκους.
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς  απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς όπως επισημαίνει φορτηγά του δήμου γυρίζουν  καθημερινά την περιοχή και μαζεύουν τα κλαδιά.
Ο κ. Λουκάς αναφέρθηκε στο συγκεκριμένη περιοχή τονίζοντας ότι «τα κλαδιά δεν βρίσκονται επ' ουδενί όχι μόνο μήνα αλλά ούτε και εβδομάδα κομμένα στην άκρη του δρόμου. Ειδικά στην συγκεκριμένη περιοχή, υπάρχει ένα πρόγραμμα σε συνεργασία με το δασαρχείο όπου καθημερινά γίνεται κλάδεμα και αποκομιδή. Επειδή είναι μεγάλος ο όγκος, ίσως να μην πρόλαβαν να τα μαζέψουν».



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση