GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός παίκτης Futsal της Κορίνθιανς - Τον πυροβόλησαν έξω από νυχτερινό κέντρο

Ο Douglas Nunes της Κορίνθιανς, ένα από τα μεγάλα ονόματα του βραζιλιάνικου Futsal, έπεσε νεκρός από τα πυρά αγνώστου έξω από νυχτερι...

Ο Douglas Nunes της Κορίνθιανς, ένα από τα μεγάλα ονόματα του βραζιλιάνικου Futsal, έπεσε νεκρός από τα πυρά αγνώστου έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην πόλη Ερεχίμ της Βραζιλίας.

Σύμφωνα με το Good Morning Newspaper, ο 27χρονος διασκέδαζε μαζί με συμπαίκτες του στο νυχτερινό κέντρο όταν διαπληκτίστηκε με έναν από τους θαμώνες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα όταν ο Douglas Nunes βγήκε από το μαγαζί δέχτηκε τα πυρά του αγνώστου. Ο άτυχος 27χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Douglas Nunes είχε αγωνιστεί σε Ορλάντια και Καιράτ, πριν επιστρέψει το 2017 στην αγαπημένη του Κορίνθιανς. Είχε συμμετοχές και με την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας, και ήταν βασικό στέλεχος της “Timao” όπως την αποκαλούν οι οπαδοί της. Μετρούσε 56 συμμετοχές και 21 τέρματα στην μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα.

Πηγή πληροφοριών: newsy-today.com, fotball.news, news1.news

Πηγή ΦΩΤΟ: news1.news

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση