GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Κρίστι Τέρλινγκτον αποδεικνύει ότι παραμένει topmodel στα 50 της χρόνια - ΦΩΤΟ

Διαθέτει ακόμη τη λάμψη του topmodel η Κρίστι Τέρλινγκτον αν και έχει αποχωρήσει από τις πασαρέλες εδώ και χρόνια. Το μοντέλο μεσουρα...

Διαθέτει ακόμη τη λάμψη του topmodel η Κρίστι Τέρλινγκτον αν και έχει αποχωρήσει από τις πασαρέλες εδώ και χρόνια. Το μοντέλο μεσουρανούσε στο τέλος της δεκαετίας του '80 και στην αρχή της δεκαετίας του '90. Κι αν έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε, η Κρίστι εντυπωσιάζει ακόμη αφού διαθέτει μία από τις πιο καλλίγραμμες σιλουέτες και τη στόφα της σταρ του μόντελινγκ.

Ο φακός την κατέγραψε σε φωτογράφιση μαζί με τον σταρ του Χόλιγουντ και επί 16 χρόνια σύζυγό της Έντουαρντ Μπερνς, στην παραλία του Μαλιμπού. Το ζευγάρι πόζαρε για τον φακό και έδειχνε πιο ερωτευμένο από ποτέ έπειτα από 16 χρόνια γάμου και δύο παιδιά, τη 15χρονη Γκρέις και τον 13χρονο Φιν.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2000 σε πάρτι στα Χάμπτονς και αρραβωνιάστηκαν το ίδιο έτος. Ο γάμος τους ακολούθησε το 2003.

Οι φωτό από την Daily Mail:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση