GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μακρόν: H Γαλλία θα βρίσκεται στο πλευρό της Ελλάδας

Το απόγευμα της Πέμπτης ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί στο Μέγαρο Ηλυσίων με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακ...

Το απόγευμα της Πέμπτης ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί στο Μέγαρο Ηλυσίων με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν όπως ανακοίνωσε η γαλλική προεδρία. Κατά τη συνάντησή τους οι δύο πολικοί ηγέτες θα «συζητήσουν το σύνολο των ευρωπαϊκών και διμερών θεμάτων, καθώς και εκείνων που σχετίζονται με την ανατολική Μεσόγειο».

«Η Γαλλία βρισκόταν πάντα στο πλευρό της Ελλάδας κατά τη διάρκεια της κρίσης, όπως και στο εξής για να συνοδεύσει την ανάπτυξη και τις επενδύσεις...Είναι σημαντική για την Ευρωπαϊκή Ενωση και την περιοχή η ενίσχυση αυτής της πολιτικής, οικονομικής και στρατηγική σύμπραξης», αναφέρει η γαλλική προεδρία.

Η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη «θα είναι η πρώτη διμερής επίσκεψη...μετά την κατά παράδοσιν επίσκεψη (του Έλληνα πρωθυπουργού) στην Κύπρο», τονίζεται στην ανακοίνωση του Μεγάρου των Ηλυσίων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση