GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Ρωσία επιστρέφει τον σκηνοθέτη Σέντσοφ στην Ουκρανία

Ουκρανοί αιχμάλωτοι, ανάμεσά τους ναύτες και ο σκηνοθέτης Όλεγκ Σέντσοφ, επιστρέφουν αεροπορικώς στην Ουκρανία μετά την ολοκλήρωση αν...

Ουκρανοί αιχμάλωτοι, ανάμεσά τους ναύτες και ο σκηνοθέτης Όλεγκ Σέντσοφ, επιστρέφουν αεροπορικώς στην Ουκρανία μετά την ολοκλήρωση ανταλλαγής αιχμαλώτων με τη Ρωσία, ανέφερε μέσω Facebook το γραφείο του γενικού εισαγγελέα.

Δεν ήταν διαθέσιμος κάποιος εκπρόσωπος του γενικού εισαγγελέα για σχόλια.

Τα ρωσικά πρακτορεία TASS και Interfax είχαν μεταδώσει νωρίτερα ότι οι ρωσικές Αρχές μετέφεραν τον Σέντσοφ από μια απομακρυσμένη φυλακή στην Αρκτική στη Μόσχα, εν μέσω συνομιλιών που διεξήγαγαν με το Κίεβο για μια πιθανή ανταλλαγή αιχμαλώτων.

Πάντως, μετά την πληροφορία από το γραφείο του γενικού εισαγγελέα, ήρθε ανακοίνωση από το γραφείο του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι σύμφωνα με την οποία δεν έχει γίνει ανταλλαγή αιχμαλώτων με τη Ρωσία, διευκρινίζοντας πως η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το Κίεβο ελπίζει να εξασφαλίσει την απελευθέρωση δεκάδων κρατουμένων, συμπεριλαμβανομένων 24 στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού της χώρας, που αιχμαλωτίστηκαν πέρυσι στο Στενό του Κερτς, και του σκηνοθέτη Όλεγκ Σέντσοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση