GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Βαλεντίνα Σαμπάιο το πρώτο διεμφυλικό μοντέλο - Το μήνυμα μέσω Instagram- BINTEO

Η Βαλεντίνα Σαμπάιο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει το πρώτο διεμφυλικό μοντέλο της Victoria's Secret . Την περασμένη εβδομά...

Η Βαλεντίνα Σαμπάιο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει το πρώτο διεμφυλικό μοντέλο της Victoria's Secret .

Την περασμένη εβδομάδα το μοντέλο μοιράστηκε μια φωτογραφία της στο Instagram, στην οποία κάθεται σε μία καρέκλα και φοράει ένα λευκό μπουρνούζι.

Στη λεζάντα έγραψε: «στιγμές από τα παρασκήνια @vspink [που είναι το όνομα της ροζ σειράς εσωρούχων της Victoria's Secret]», προσθέτοντας πολλά hashtags, όπως #bastidores #new #vspink #campaign #representatividade #diversity.

Την Παρασκευή η Σαμπάιο ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο με κοντινά πλάνα του προσώπου της και τα ίδια hashtags στη λεζάντα στην οποία έγραψε: «Ποτέ μη σταματάτε να ονειρεύεστε».

Έτσι πολλοί είναι αυτοί που ερμήνευσαν, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Independent, ότι οι αναρτήσεις του 22χρονου μοντέλου σημαίνουν τη συμμετοχή του σε μία διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας εσωρούχων, η οποία και θα την καθιστούσε ως το πρώτο τρανσέξουαλ μοντέλο που παίρνει μέρος σε καμπάνια της Victoria's Secret, όπως αναφέρει το ΑΠΕ- ΜΠΕ.

Τον Νοέμβριο του 2018, ο επικεφαλής μάρκετινγκ της Victoria's Secret άναψε φωτιά δηλώνοντας ότι τα διεμφυλικά μοντέλα δεν θα έπρεπε να παίρνουν μέρος σε ντεφιλέ.

«Δεν θα έπρεπε να έχετε τρανσέξουαλ μοντέλα στα σόου; Όχι. Όχι, δεν νομίζω πως πρέπει. Λοιπόν γιατί όχι; Επειδή τα σόου είναι μία φαντασίωση» είπε ο Εντ Ράζεκ στο Vogue Runway.

Ύστερα όμως από τις αντιδράσεις που υπήρξαν ο Ράζεκ ζήτησε συγγνώμη δηλώντας ότι θα συμπεριελάμβανε ένα διεμφυλικό μοντέλο σε σόου της εταιρείας. «Θαυμάζω και σέβομαι το ταξίδι τους να αγκαλιάσουν αυτό που πραγματικά είναι», είπε.

Τον Φεβρουάριο του 2017, η Σαμπάιο έγινε το πρώτο διεμφυλικό μοντέλο που παρουσιάστηκε στο εξώφυλλο ενός περιοδικού Vogue, όταν κοσμούσε το εξώφυλλο του Vogue Paris .

Το μοντέλο εμφανίστηκε αργότερα στα εξώφυλλα Vogue Βραζιλίας και Γερμανίας.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση