GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα απάντηση Μποτρίνι στις καταγγελίες για βασανιστήρια - Η φωτογραφία στο Instagram - ΦΩΤΟ

Ο Έκτορας Μποτρίνι επανήλθε στην υπόθεση της καταγγελίας του μαθητευόμενου μάγειρα σε εστιατόριό του στην Κέρκυρα, ανεβάζοντας μία φω...

Ο Έκτορας Μποτρίνι επανήλθε στην υπόθεση της καταγγελίας του μαθητευόμενου μάγειρα σε εστιατόριό του στην Κέρκυρα, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο Instagram.

Στη φωτογραφία φαίνεται ο ίδιος περιστοιχισμένος από τους συνεργάτες του και στη λεζάντα γίνεται αναφορά σε “ψέμα”. Δείτε την ανάρτηση:

Χθες, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Έκτορας Μποτρίνι δήλωσε πως “Πρώτη φορά τα ακούω αυτά, από την τηλεόραση. Αυτά είναι γελοιότητες. Τις επόμενες μέρες θα μάθετε την αλήθεια γιατί γύρω από αυτό υπάρχει ένας δόλος. Σίγουρα τα δύο παιδιά ήρθαν σε διαπληκτισμό μεταξύ τους". “Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται. Ένας άνθρωπος που δεν είναι ευχαριστημένος σηκώνεται και φεύγει. Αυτά είναι ηλιθιότητες, ακούω πολύ χοντρά πράγματα. Έχω 14 άτομα κουζίνα και όλοι γελάνε με αυτά που ακούνε . Είμαστε η καλύτερη επιχείρηση στην Ελλάδα, έχουμε την καλύτερη κουζίνα και ομάδα και λειτουργούμε σαν οικογένεια. Το ότι δύο μάγειρες ήρθαν στα χέρια αυτό μπορεί να συμβεί παντού”, πρόσθεσε.

Ο 19χρονος σπουδαστής μαγειρικής, κατήγγειλε ότι έζησε στιγμές φρίκης στην κουζίνα του εστιατορίου, σύμφωνα με όσα δημοσιοποιήθηκαν από την ΕΡΤ Κέρκυρας. Αναφέρει, μάλιστα, ότι υπέστη «μεσαιωνικά βασανιστήρια» και καταγγέλλει ότι ο υπεύθυνος κουζίνας ασκούσε συστηματικά εναντίον του σωματική και λεκτική βία, με αποκορύφωμα συνεχή περιστατικά την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου όπου του πετούσε καυτό λάδι πάνω στα χέρια του και του προκαλούσε εγκαύματα με αυτή σπάτουλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση