GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρυφός αρραβώνας για πασίγνωστη popstar; - ΦΩΤΟ

Οι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ είναι βέβαιοι ότι η αγαπημένη τους popstar αρραβωνιάστηκε κρυφά τον αγαπημένο της, Τζόε Άλγουιν, αφού ...

Οι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ είναι βέβαιοι ότι η αγαπημένη τους popstar αρραβωνιάστηκε κρυφά τον αγαπημένο της, Τζόε Άλγουιν, αφού είναι ήδη μαζί εδώ και τρία χρόνια. Οι φήμες φούντωσαν όταν η Σουίφτ αποκάλυψε τους στίχους του καινούργιου της single όπου, σύμφωνα με τους φαν της, κρύβουν την αλήθεια στη σχέση της.

Πρόσφατα η popstar έδωσε συνέντευξη στην αμερικανική Vogue και εκεί έδωσε για προδημοσίευση ένα μέρος από τους στίχους του ομότιτλου με το νέο της άλμπουμ τραγουδιού "Lover". Σ' αυτούς περιλαμβάνονται οι λέξεις "δανεικό" και "μπλε" που όπως λένε οι φήμες είναι επηρεασμένο από το αμερικανικό ρητό "κάτι παλιό, κάτι νέο, κάτι δανεικό, κάτι μπλε" για τις μέλλουσες νύφες.

Πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν ότι ο Τζόε λατρεύει την Τέιλορ, ενώ προσπάθησαν και οι δύο να διατηρήσουν από την αρχή χαμηλούς τόνους στη σχέση τους και αυτό τους βοήθησε πολύ. "Κατάφεραν να γνωρίσουν καλά ο ένας τον άλλον με την ησυχία τους και έχουν μία πολύ ξεχωριστή σχέση".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση