GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός βρέθηκε ο ετεροθαλής αδελφός και κληρονόμος του Prince - ΦΩΤΟ

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι ο ετεροθαλής αδερφός του Prince, Άλφρεντ Τζάκσον στα 66 του χρόνια. Τον άνδρ...

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι ο ετεροθαλής αδερφός του Prince, Άλφρεντ Τζάκσον στα 66 του χρόνια. Τον άνδρα βρήκε νεκρό ο επίσης ετεροθαλής αδελφός του που δεν έχει καμία συγγένεια με τον Πρίγκιπα της pop, Μπρους Τζάκσον. Η αστυνομία απέδωσε τον θάνατό του σε φυσικά αίτια και δεν διερευνά εγκληματική ενέργεια σύμφωνα με το ΤΜΖ. Φέρεται ο Άλφρεντ να πέθανε στον ύπνο του.

Ήταν ένα από τα έξι αδέλφια του Prince που μοιράστηκαν την περιουσία των 300 εκατ. δολαρίων μετά τον θάνατό του στις 21 Απριλίου 2016. Ο Άλφρεντ ήταν βετεράνος της Πολεμικής Αεροπορίας και μετά τον θάνατο του αδελφού του με την κληρονομιά του κατάφερε να αγοράσει το δικό του σπίτι, καθώς επί δεκαετίες διέμενε σε σπίτι που παραχωρούν οι Αρχές σε άπορους και άστεγους βετεράνους.

Αν και τα δύο αδέλφια δεν είχαν πολλές επαφές πριν από τον θάνατο του καλλιτέχνη, ο Άλφρεντ τον θαύμαζε και τον αγαπούσε. Ήταν από τα πρώτα μέλη της οικογένειας που μίλησαν δημοσίως για εκείνον μετά τον θάνατο λέγοντας ότι είναι ένας θρύλος, Οι δυο τους είχαν την ίδια μητέρα, την τραγουδίστρια της jazz, Μάτι Σόου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση