GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήμαρχος Διρφύων – Μεσσαπίων στον Realfm 97,8: Είμαστε όλοι σε εγρήγορση για την πυρκαγιά στην Εύβοια

“Οι φλόγες δεν πλησιάζουν στον οικισμό Μακρυμάλλη, το μέτωπο της φωτιάς είναι μακριά. Δεν υπάρχει πρόβλημα για τον οικισμό, οι κάτοικ...

“Οι φλόγες δεν πλησιάζουν στον οικισμό Μακρυμάλλη, το μέτωπο της φωτιάς είναι μακριά. Δεν υπάρχει πρόβλημα για τον οικισμό, οι κάτοικοι είναι σε εγρήγορση”, είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Διρφύων – Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Αλέξανδρο Κόντη και Τζένη Κριθαρά.

“Η εικόνα που έχουμε σε σύγκριση με τις πρώτες πρωινές ώρες είναι σίγουρα καλύτερη. Η επέμβαση και παρέμβαση των πτητικών μέσων έχει βοηθήσει στη βελτίωση της κατάστασης”, σημείωσε ο δήμαρχος Διρφύων – Μεσσαπίων και πρόσθεσε:

“Αυτή την ώρα επιχειρούν τα πτητικά μέσα, δύο ελικόπτερα και τέσσερα Καναντέρ, επίγειες δυνάμεις, 70 πυροσβέστες με οχήματα, μηχανήματα έργων, είμαστε όλοι σε εγρήγορση. Υπάρχει πυκνός καπνός σε πυκνή βλάστηση και τα αεροπλάνα ενεργούν με ιδιαίτερη δυσκολία στην περιοχή”.

Ερωτηθείς εάν η φωτιά μπορεί να οφείλεται σε εμπρησμό ο κ. Ψαθάς ανέφερε μεταξύ άλλων: “Δεν μπορώ να το αξιολογήσω διαφορετικά. Τέτοια μέρα πέρυσι είχαμε ίδιο περιστατικό και έκαψε 6.000 στρέμματα. Θεωρώ ότι δεν είναι σύμπτωση, ας αξιολογηθεί από την Πυροσβεστική υπηρεσία και ας κάνω λάθος”.

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση