GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Restart και στη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ με “σφραγίδα” Τσίπρα - Ετοιμάζουν εκδήλωση τον Σεπτέμβρη

Σε τροχιά ανασυγκρότησης έχει μπει και η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, όπως εξάλλου είχε προαναγγείλει ο Αλέξης Τσίπρας, μετά το εκλογικό αποτέ...

Σε τροχιά ανασυγκρότησης έχει μπει και η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, όπως εξάλλου είχε προαναγγείλει ο Αλέξης Τσίπρας, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου.

Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε στην Κουμουνδούρου συνάντηση του πρόεδρου του κόμματος με την ηγεσία της Νεολαίας, κατά την οποία, σύμφωνα με κομματικές πηγές που επικαλείται η “Αυγή”, “αποφασίστηκε να προχωρήσει παράλληλα με τη διαδικασία ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ και η διαδικασία ανασυγκρότησης της Νεολαίας”.

Μάλιστα, αποφασίστηκε η διοργάνωση, του Φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα στις 27, 28, 29 Σεπτέμβρη, όπου, κατά τις ίδιες πηγές, “αναμένεται με ενδιαφέρον η ομιλία του Αλ.Τσίπρα καθώς θα συμπέσει χρονικά με την έναρξη των διαδικασιών ανασυγκρότησης του κόμματος”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση