GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόωρος αποκλεισμός για Τσιτσιπά στο Rogers Cup - ΒΙΝΤΕΟ

Άσχημη εμφάνιση και ήττα για τον Στέφανο Τσιτσιπά στην πρεμιέρα του στο Rogers Cup, με τον Χούμπερτ Χουρκάς να επικρατεί με 2-1 σετ (...

Άσχημη εμφάνιση και ήττα για τον Στέφανο Τσιτσιπά στην πρεμιέρα του στο Rogers Cup, με τον Χούμπερτ Χουρκάς να επικρατεί με 2-1 σετ (6-4, 3-6, 6-3) και να αφήνει εκτός συνέχειας τον Έλληνα τενίστα.

Από το ξεκίνημα φάνηκε πως θα είχε πολύ δύσκολη αποστολή ο Τσιτσιπάς, ο οποίος αν και προηγήθηκε με 1-0 στα game, είδε τον Πολωνό να προηγείται με break στο τρίτο 2-1 και έκτοτε να μην κοιτάζει πίσω για το 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο ο Τσιτσιπάς εμφανίστηκε βελτιωμένος, προηγήθηκε γρήγορα με 3-0 με τον Χουρκάς να παίρνει έκτοτε μόνο τα game που σέρβιρε κι έτσι ήρθε εύκολα το 6-3 και το 1-1.

Στο τρίτο και καθοριστικό σετ όλα κρίθηκαν στο όγδοο game. Με το σκορ στο 4-3 υπέρ του Πολωνού, ο Τσιτσιπάς δέχθηκε break, με τον Έλληνα τενίστα να διαμαρτύρεται έντονα για έναν αμφισβητούμενο πόντο του αντιπάλου του, αλλά να μην υπάρχει δυνατότητα να κάνει challenge κι έτσι να γίνεται το 5-3. Ο Χουρκάς πήρε εύκολα το επόμενο game και με 2-1 προκρίθηκε στον επόμενο γύρο.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Χουρκάς μετά από 3 ήττες από τον Τσιτσιπά μέσα σε διάστημα 10 μηνών, ενώ με την ήττα αυτή ο Στέφανος έχει ήδη υποχωρήσει στο νούμερο 7 της κατάταξης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Another seed falls 😱@HubertHurkacz takes down last year’s finalist Stefanos Tsitsipas 6-4, 3-6, 6-3.#CoupeRogers | 🎥: @TennisTV pic.twitter.com/QsFHVWxJoH

— Coupe Rogers (@CoupeRogers) August 8, 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση