GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκλεψε πιστωτική κάρτα λουόμενης και έκανε... shopping therapy

Φιγουρίνι φιλοδοξούσε να γίνει μια 43χρονη "ελαφροχέρα" με τα χρήματα και την τραπεζική κάρτα που έκλεψε την Κυριακή από ηλ...

Φιγουρίνι φιλοδοξούσε να γίνει μια 43χρονη "ελαφροχέρα" με τα χρήματα και την τραπεζική κάρτα που έκλεψε την Κυριακή από ηλικιωμένη στην παραλία των Καμένων Βούρλων, καθώς τη μία στιγμή έκανε ανάληψη από το ΑΤΜ και την άλλη έκανε shopping therapy στα μαγαζιά.

Όπως κατέθεσε το θύμα ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Δικαστηρίου, η 43χρονη την πλησίασε με την πρόφαση ότι κάπου την ξέρει και όταν βούτηξε στη θάλασσα, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να... σκαλίσει την τσάντα της, από την οποία έκλεψε το πορτοφόλι, το κινητό, την κάρτα ανάληψης και το pin της, τον οποίο η ηλικιωμένη είχε γράψει σε χαρτάκι, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Αμέσως έτρεξε να κάνει ανάληψη 600 ευρώ και με το "ζεστό χρήμα" πήγε στην αγορά της παραθαλάσσιας κωμόπολης όπου αγόρασε ρούχα και πράγματα από το σούπερ μάρκετ.

Όταν η άτυχη ηλικιωμένη από την Αθήνα βγήκε από το νερό και διαπίστωσε την κλοπή έβαλε τις φωνές. Μια γυναίκα δίπλα της είχε δει τον αριθμό κυκλοφορίας του ΙΧ της 43χρονης και της τον έδωσε. Έτσι, οι αστυνομικοί του Τμήματος Καμένων Βούρλων κατάφεραν να την εντοπίσουν και να της περάσουν χειροπέδες. Το δικαστήριο καταδίκασε την κατηγορούμενη σε φυλάκιση 11 μηνών με τριετή αναστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση