GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΦΩΤΟ-μήνυμα του Ερντογάν στις ΗΠΑ με το ρωσικό μαχητικό αεριωθούμενο Su-57

Το αόρατο για τα ραντάρ ρωσικό μαχητικό αεριωθούμενο Su-57 παρουσιάζεται στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη διάρκεια αεροπ...

Το αόρατο για τα ραντάρ ρωσικό μαχητικό αεριωθούμενο Su-57 παρουσιάζεται στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη διάρκεια αεροπορικής έκθεσης σήμερα στην περιοχή της Μόσχας.

Οι ΗΠΑ ανέστειλαν τη συμμετοχή της Τουρκίας, χώρας μέλους του ΝΑΤΟ, στο πρόγραμμα του δικού τους «αόρατου» μαχητικού, του F-35, σε αντίδραση για την αγορά εκ μέρους της Τουρκίας του ρωσικού πυραυλικού συστήματος S-400.

Οι ΗΠΑ έχουν επανειλημμένα δηλώσει πως η Τουρκία δεν μπορεί να έχει παράλληλα τους S-400 και τα F-35. Η Τουρκία πρόκειται να παραλάβει σήμερα μια δεύτερη συστοιχία S-400.

«Θα δείξουμε το Su-57 και το Su-35», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Γιούρι Μπορίσοφ σε σχόλιά του που μεταδόθηκαν από το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax, αναφερόμενος στα μαχητικά αεριωθούμενα που σχεδιάζονται από την κρατική εταιρεία Sukhoi.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση