GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προκριματικά US Open: Δεν τα κατάφερε η Γραμματικοπούλου

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου θα παλέψει ξανά τη νέα σεζόν για την πρόκριση σε κυρίως ταμπλό Grand Slam. Η 22χρονη τενίστρια ηττήθηκε ...

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου θα παλέψει ξανά τη νέα σεζόν για την πρόκριση σε κυρίως ταμπλό Grand Slam. Η 22χρονη τενίστρια ηττήθηκε με 6-3, 6-4 από την Αυστραλή Μάντισον Ίνγκλις (Νο.196) στον πρώτο γύρο των προκριματικών του US Open και δεν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το πολυπόθητο εισιτήριο συμμετοχής στο τουρνουά.

To όνειρο της πρώτης συμμετοχής σε major δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε φέτος και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου θα πρέπει να περιμένει μέχρι το Australian Open τον ερχόμενο Ιανουάριο για να δώσει τη νέα μάχη της.

Από την άλλη οι Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.8) και Μαρία Σάκκαρη (Νο.31) έχουν εξασφαλίσει μέσω ranking τη συμμετοχή τους και θα είναι, μάλιστα, και seeded στην κλήρωση της ερχόμενης Πέμπτης (22/8). Οι αγώνες του κυρίως ταμπλό θα ξεκινήσουν την προσεχή Δευτέρα (26/8).

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση