GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκαναν ''φτερά'' 10.000 ευρώ από μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης κλοπής οπλισμού από τη ναυτική βάση στη Λέρο, ένα ακόμη κρούσμα παραβατικότητας καταγράφε...

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης κλοπής οπλισμού από τη ναυτική βάση στη Λέρο, ένα ακόμη κρούσμα παραβατικότητας καταγράφεται στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ''τα ΝΕΑ'', διαπιστώθηκε ότι σε μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας στη Σαντορίνη, το ταμείο βρέθηκε να είναι μείον. Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, το ποσό που έχει κάνει φτερά υπολογίζεται σε 10.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, κατόπιν ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν στην Οικονομική Υπηρεσία του Κέντρου Ετοιμότητας Διασποράς Αεροπορίας (ΚΕΔΑ) Σαντορίνης, διαπιστώθηκαν οικονομικές παρατηρήσεις. Υπήρχε δηλαδή έλλειμμα στο ταμείο της οικονομικής υπηρεσίας. Ο σχετικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε στα μέσα Αυγούστου. Αμέσως μετά ξεκίνησε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τη διερεύνηση της υπόθεσης, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Παράλληλα έχουν ενημερωθεί οι οικονομικές υπηρεσίες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για ενέργειες αρμοδιότητάς τους και έχουν ληφθεί διοικητικά μέτρα για το εμπλεκόμενο προσωπικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση