GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκάρει η κατάθεση της 11χρονης που έπεσε θύμα κακοποίησης από δικηγόρο - ΒΙΝΤΕΟ

Παρουσία παιδοψυχολόγου κατέθεσε η 11χρονη, που έπεσε θύμα κακοποίησης στη Φθιώτιδα. Δράστης, σύμφωνα με την καταγγελία, είναι ένας δ...

Παρουσία παιδοψυχολόγου κατέθεσε η 11χρονη, που έπεσε θύμα κακοποίησης στη Φθιώτιδα. Δράστης, σύμφωνα με την καταγγελία, είναι ένας δικηγόρος, στον οποίο ο πατέρας της εργαζόταν ως κηπουρός.

Η μαρτυρία της φέρνει στο φως τις τραγικές λεπτομέρειες της υπόθεσης.

“Πηγαίναμε πολλές φορές στην παραλία και με κέρναγε πορτοκαλάδες. Μια μέρα με πήγε και φάγαμε πίτσα. Την ώρα που τρώγαμε μου έπιασε το στήθος. Μου έταζε δώρα, μου πήρε ένα laptop”, είπε η 11χρονη, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο ΑΝΤ1.

Κατέθεσε ότι ο δικηγόρος την κακοποίησε δύο φορές. “Μια μέρα που ο πατέρας μου δούλευε μου είπε να πάμε βόλτα με το σκάφος του. Εκεί μου κατέβασε το εσώρουχο και άρχισε να με πειράζει. Με απειλούσε και με έβαλε να ορκιστώ ότι δεν θα πω τίποτα σε κανέναν. Μετά από καιρό τα είπα όλα στη μητέρα μου”, τόνισε η ανήλικη.

Η καταγγελία για την κακοποίηση έγινε στις αρχές του 2019, ενώ η ιατροδικαστική έκθεση επιβεβαιώνει ότι έγινε κακοποίηση, σε βάθος χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση