GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζευγάρι βρήκε από λάθος 120.000 δολάρια στον λογαριασμό του και τα ξόδεψε

Ένα ζευγάρι από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ έγινε πλουσιότερο κατά 120.000 δολάρια εξαιτίας τραπεζικού λάθους. Στον λογαριασμό του 36χρον...

Ένα ζευγάρι από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ έγινε πλουσιότερο κατά 120.000 δολάρια εξαιτίας τραπεζικού λάθους.

Στον λογαριασμό του 36χρονου Robert Williams και της 35χρονης Tiffany Williams στις 31 Μαΐου εκταμιεύθηκε από λάθος το συγκεκριμένο ποσό το οποίο προορίζονταν για μία επιχείρηση.

Το ζευγάρι αντί να ενημερώσει την τράπεζα πήρε την απόφαση να ξοδέψει τα λεφτά, αγοράζοντας ένα SUV, ένα τρέιλερ, πλήρωσε λογαριασμούς και έδωσε χρήματα σε κάποιον φίλο που είχε ανάγκη.

Ωστόσο, το λάθος δεν άργησε να γίνει αντιληπτό από την τράπεζα. Υπάλληλος τηλεφώνησε στην 35χρονη ενημερώνοντας την ότι θα πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα. Η Tiffany Williams ανέφερε ότι τα περισσότερα χρήματα τα έχει ξοδέψει μαζί με τον σύζυγό της σε αγορές και ότι θα πρέπει να συζητήσει μαζί του για να βρουν έναν τρόπο να τα επιστρέψουν.

Ο τραπεζικός υπάλληλος επιχείρησε αρκετές φορές να επικοινωνήσει ξανά με το ζευγάρι ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό, καθώς κανένας από τους δύο δεν ανταποκρίθηκε στις κλήσεις του.

Το ζευγάρι συνελήφθη και ανακρίθηκε ξεχωριστά. Και οι δύο παραδέχτηκαν ότι το ποσό που καταχράστηκαν δεν τους άνηκε, ωστόσο το ξόδεψαν.

Εμφανίστηκαν ενώπιον του δικαστηρίου κατέβαλαν εγγύηση 25.000 δολαρίων έκαστος προκειμένου να αφεθούν προσωρινά ελεύθεροι, ενώ βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση