GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έχετε μήνυμα από την ΑΑΔΕ: Μαζικές ειδοποιήσεις οφειλετών για ένταξη στη ρύθμιση των 120 δόσεων

"Κύμα" επιστολών από την ΑΑΔΕ ενημερώνοντας τους οφειλέτες να σπεύσουν να ρυθμίσουν τα χρέη τους σε έως 120 δόσεις. Η Ανεξά...

"Κύμα" επιστολών από την ΑΑΔΕ ενημερώνοντας τους οφειλέτες να σπεύσουν να ρυθμίσουν τα χρέη τους σε έως 120 δόσεις. Η Ανεξάρτητη Αρχή έχει ήδη ξεκινήσει τις αποστολές των μηνυμάτων μέσω e-mails προκειμένου να ενημερώσει όσους έχουν χρέη για την ευνοϊκή ρύθμιση.

Στην επιστολή ενημερώνει τον φορολογούμενο ότι χρωστά στο Δημόσιο και στη συνέχεια αναφέρεται στη ρύθμιση των 120 δόσεων στην οποία μπορεί να ενταχθεί και να ρυθμίσει τα χρέη του,έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2019.

Εφόσον οι οφειλέτες δεν το πράξουν και δεν ρυθμίσουν το χρέος τους, τότε η φορολογική διοίκηση θα λάβει αναγκαστικά μέτρα εναντίον τους όπως, κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών ή και ακινήτων, όπως προειδοποιεί.

Στην ίδια επιστολή τους ενημερώνει για τη διαδικασία ένταξης στη ρύθμισης και της πληρωμής των δόσεων.

Ολόκληρο το μήνυμα της ΑΑΔΕ αναφέρει τα εξής:

"Θέμα: "Ειδοποίηση για τη νέα ρύθμιση των 120 δόσεων"

Αγαπητέ/ή κύριε/α

Mετά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στα ηλεκτρονικά αρχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούν ληξιπρόθεσμες οφειλές σας.

Οι οφειλές αυτές μπορούν να ρυθμιστούν με τους ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους και προϋποθέσεις, που προβλέπονται στη νέα ρύθμιση των 120 δόσεων.

Παρακαλούμε για την άμεση εξόφληση ή ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών σας, καθώς είναι δυνατή η λήψη μέτρων αναγκαστικής είσπραξης, ήδη από την ημερομηνία, που αυτές κατέστησαν ληξιπρόθεσμες.

Για την ενημέρωσή σας για τα στοιχεία των οφειλών σας, τη Δ.Ο.Υ./Ελεγκτικό Κέντρο όπου αυτές είναι βεβαιωμένες, καθώς και για την πληρωμή των οφειλών σας απευθείας στην Α.Α.Δ.Ε. με τη χρήση καρτών πληρωμών ή την εκτύπωση της ταυτότητας οφειλής για την πληρωμή τους στους φορείς είσπραξης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή στο myTAXISnet "Προσωποποιημένη Πληροφόρηση" και στη συνέχεια "Στοιχεία οφειλών εκτός ρύθμισης" από την αρχική ιστοσελίδα www.aade.gr ή να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση πατώντας εδώ .

Επιπλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή "Αίτηση ρύθμισης οφειλών" στο myTAXISnet για την υποβολή αίτησης υπαγωγής σε ρύθμιση πατώντας εδώ .

Εφόσον έχετε ανταπαίτηση κατά του Δημοσίου, θα πρέπει να προσκομίσετε στην αρμόδια Δ.Ο.Υ./Ελεγκτικό Κέντρο όλα τα σχετικά έγγραφα το συντομότερο δυνατό.

Σε περίπτωση που έχετε ήδη τακτοποιήσει με οποιονδήποτε τρόπο (εξόφληση, ρύθμιση ή αναστολή) τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σας, παρακαλούμε να αγνοήσετε την παρούσα ειδοποίηση.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την αρμόδια Δ.Ο.Υ./Ελεγκτικό Κέντρο.

Προσοχή! Η εκπρόθεσμη καταβολή οφειλών συνεπάγεται την επιβάρυνσή τους με τόκους / προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής".

Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση