GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λειτουργεί κανονικά το μοιραίο λούνα παρκ που έχασε τη ζωή της η 14χρονη

Δέκα μέρες μετά τον θανάσιμο τραυματισμό της 14χρονης στον Αλμυρό Βόλου, ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού συνεχίζει να εργάζεται κ...

Δέκα μέρες μετά τον θανάσιμο τραυματισμό της 14χρονης στον Αλμυρό Βόλου, ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού συνεχίζει να εργάζεται κανονικά καθώς το λούνα παρκ εγκαταστάθηκε στην Ελασσόνα.

Το προσεχές διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη στο “ιπτάμενο χαλί” και η Εισαγγελία Βόλου θα αποφασίσει εάν θα ασκηθεί ποινική δίωξη για την τραγωδία.

Ο 27χρονος χειριστής και συντηρητής του παιχνιδιού μετά το μοιραίο συμβάν κατέθεσε στην Αστυνομία πως το παιχνίδι λειτουργούσε κανονικά και είχε υποβληθεί σε όλους τους απαραίτητους ελέγχους.

“Μου φώναξαν να σταματήσω γιατί κάποιος έπεσε. Το έκανα. Πήγα στο σημείο όπου ήταν το κορίτσι. Κινήθηκαν απειλητικά εναντίον μου τέσσερα άτομα και έφυγα γιατί τρόμαξα”, ανέφερε στις Αρχές, σημειώνοντας πως ασχολείται με τα παιχνίδια εδώ και 10 χρόνια.

Πηγή πληροφοριών: εφημερίδα Δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση