GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

16χρονος κατέβασε την τουρκική σημαία στα Κατεχόμενα - ΒΙΝΤΕΟ

Την τουρκική σημαία στο δημοτικό σχολείο της κατεχόμενης Λύσης Αμμοχώστου κατέβασε ένας 16χρονος Ελληνοκύπριος. Σύμφωνα με την ιστοσε...

Την τουρκική σημαία στο δημοτικό σχολείο της κατεχόμενης Λύσης Αμμοχώστου κατέβασε ένας 16χρονος Ελληνοκύπριος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sigmalive.com, το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή όταν ο νεαρός μετέβη στην κατεχόμενη Λύση με την ευκαιρία της εορτής της Παναγίας της Λύσης. Ο 16χρονος μαθητής, χωρίς να γίνει αντιληπτός μπήκε στο δημοτικό σχολείο ανέβηκε στον ιστό και κατέβασε την τουρκική σημαία.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Αλήθεια», ο 16χρονος μπήκε σε αίθουσα του σχολείου και έσπασε την φωτογραφία του Ραούφ Ντενκτάς. Ο νεαρός Ελληνοκύπριος καταγράφηκε από κάμερες την ώρα που ανεβαίνει στο ιστό κατεβάζοντας τη σημαία της κατοχής.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος της κατεχόμενης Λύσης, Αντρέας Καουρής, είπε: «Tο τσουνάμι αγάπης των Λυσιωτών, που εκδηλώθηκε μαζικά και καθολικά την περασμένη Κυριακή, με την προσέλευση δύο χιλιάδων και πλέον Λυσιωτών στην γενέθλια γη, με την ευκαιρία της εορτής της Παναγίας της Λύσης, δεν μπορεί με κανένα τρόπο να επισκιαστεί από το οποιοδήποτε μεμονωμένο περιστατικό, που συνέβη από έναν 16χρονο».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση