GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θλίψη στην Αμαλιάδα: 16χρονη ξεψύχησε μπροστά στα μάτια των συμμαθητών της

Τραγωδία συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στο 2ο Λύκειο Αμαλιάδας, όταν μία 16χρονη μαθήτρια άφησε την τελευταία της πνοή, μόλις βγή...

Τραγωδία συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στο 2ο Λύκειο Αμαλιάδας, όταν μία 16χρονη μαθήτρια άφησε την τελευταία της πνοή, μόλις βγήκε από το σχολείο της.

Όπως αναφέρει το ilialive.gr, τη στιγμή που οι μαθητές και οι μαθήτριες αποχωρούσαν από το σχολείο, η 16χρονη κατέρρευσε μπροστά στα μάτια τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανήλικη είχε υποβληθεί πρόσφατα σε καρδιολογική επέμβαση, γεγονός για το οποίο είχαν ενημερωθεί οι καθηγητές και η διεύθυνση του σχολείου, ώστε να αντιδράσουν ανάλογα σε περίπτωση που συμβεί κάτι.

Η κοπέλα είχε διανύσει λίγα μέτρα από το σχολείο, όταν λιποθύμησε μπροστά στους συμμαθητές της.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της.

Τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν όταν οι γονείς του κοριτσιού, που διαμένουν σε κοντινό στην Αμαλιάδα χωριό, μετέβησαν στο νοσοκομείο, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι έχασαν το παιδί τους.

Πηγή: ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση